Informatie

De ZRD app is vernieuwd !

Nooit meer vergeten de juiste afvalcontainer op tijd aan te bieden?

Nu nog eenvoudiger, nog duidelijker, nog sneller en beter, de volledig vernieuwde ZRD app!

Nu ook met de mogelijkheid om PMD zakken te bestellen, nieuwsberichten te volgen en vragen te stellen. In totaal gebruiken al ruim 13.000 Zeeuwen deze superhandige app, zodat zij altijd weten wanneer welk afval voor ophaling mag worden aangeboden. Update je huidige ZRD app of installeer hem nieuw op je smartphone of tablet!


Algemene verbeteringen:
In de app zijn een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd, zoals het vasthouden van het ingegeven adres, een mooiere interface en compleet nieuw ontwerp. De menukeuze knop onderin voor betere navigatie met je duim en snellere toegang tot de kernfuncties. Overzichtelijke pagina’s voor inzameldagen, maandkalender, locaties voor afvalcontainers en de afvalwijzer. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van nieuwe kaarten voor locaties, zijn alle teksten beter leesbaar geworden, is de app stabieler geworden en geschikt voor alle versies van iOS en Android. Er zijn ook beveiligingsupdates doorgevoerd.


Nieuw in de app

Bewoners die de app gebruiken kunnen nu ook:

  • PMD zakken bestellen
  • Nieuwsberichten lezen die op onze website worden geplaatst
  • Een vraag stellen

Updates automatisch of handmatig

Alle iOS (Apple) apparaten zullen de update automatisch overnemen. Updaten kan ook in de appstore. Android gebruikers kunnen de app handmatig updaten, zoals ze dat ook bij andere apps gewend zijn te doen. Vanaf het moment dat de app een update heeft gehad moet de gebruiker zijn adres eenmalig opnieuw instellen.


Nu al ruim 13.000 tevreden gebruikers in Zeeland

Bij de 7 Zeeuwse gemeenten waar de ZRD de inzameling van huishoudelijk afval verzorgt, zijn al meer dan 13.000 tevreden gebruikers geregistreerd. Zij hebben door deze app te gebruiken altijd de juiste informatie bij de hand voor het aanbieden van hun afval voor ophaling of het wegbrengen naar een verzamelcontainer.

 

Deze app is alleen te gebruiken voor afvalinzameling in de gemeenten Hulst, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Sluis, Tholen en Veere.

Terug naar overzicht