Informatie

Inzameling oud papier en karton gemeente Tholen

Vanwege de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, zijn er nieuwe aanpassingen m.b.t. de inzameling van oud papier en karton. Eerder was al besloten dat de huis-aan-huis inzameling van oud papier t/m 6 april opgeschort zou worden. Dit is nu verlengd t/m 1 juni. Bewoners van kernen waar voorheen huis-aan-huis inzameling was, kunnen hun oud papier naar een brenglocatie brengen.


Brenglocaties


Ook m.b.t. de brenglocaties zijn er wijzigingen. Om een nog grotere drukte bij de milieustraat te voorkomen, blijven de volgende brenglocaties geopend:

  1. Tholen - Molenvlietsedijk;
  2. Scherpenisse - Spuidamstraat (geopend op zaterdagochtenden tussen 10.00 en 12.00 uur);
  3. Stavenisse - Pilootweg;
  4. Oud-Vossemeer - Bou Kooijmanstraat (op verschillende zaterdagen open tussen 10.00 en 11.00 uur en op woensdagavond (uitgezonderd vakanties en feestdagen) tussen 18.00 en 19.00 uur).

De vrijwilligers zorgen dat de containers geopend en weer gesloten worden. De containers blijven dus tijdens de reguliere tijden geopend. U wordt nadrukkelijk gevraagd het oud papier zelf in de zeecontainer te zetten. De vrijwilligers zullen dit daarna niet meer verplaatsen of verder opstapelen. De brenglocaties aan de Westvest in Sint-Maartensdijk en aan de Deestraat in Poortvliet zijn gesloten


Houd afstand


Wij vragen u alleen naar een brenglocatie te komen. Houd 1,5 meter afstand en voorkom samenscholing.

Terug naar overzicht