Informatie

Wijziging afvalinzameling buitengebied Tholen

Vanwege te gladde en gevaarlijke polderwegen hebben wij de inzameling van het Restafval in het Buitengebied westelijk deel op Tholen helaas moeten staken. Wij verzoeken iedereen in dit gebied de afvalcontainer weer binnen te halen. De gladheid in de polder zal volgens het Waterschap nog enige tijd aanhouden.

 

Indien uw afvalcontainer vol is vragen wij u tijdelijk uw restafval in vuilniszakken te bewaren.

Deze zullen wij op vrijdag 19 februari 2021 samen met de minicontainer in een extra route komen ophalen/leegmaken. De vuilniszakken mogen op die dag bij wijze van uitzondering naast de container worden aangeboden.    

 

Ook het PMD afval zal morgen (9-2) op Tholen in het westelijk buitengebied niet worden opgehaald. Wij verzoeken u dit afval op te sparen tot de eerstvolgende inzamelronde. U mag dit PMD afval ook aanbieden op de milieustraat te St. Maartensdijk of in de woonkernen Stavenisse of Sint Annaland, waar de route donderdag (11-02) wel zal worden gereden.

 

Ook het Oud papier en karton zal morgen (9-2) in het buitengebied niet worden opgehaald. Hiervoor wordt een extra ophaalronde ingepland op zaterdag 20 februari 2021. U kunt het Oud papier en karton ook zelf aanbieden op de milieustraat te St. Maartensdijk.

 

Terug naar overzicht